[智能電話] 31-12-2011 蘋果交易現場 2012 大貨將至

31-12-2011 蘋果交易現場 2012 大貨將至

SMV 第1批 - 12月24至12月31日(黑色為主,以16GB為計)
SMV 第2批 - 1月1日至1月10日 (黑色為主,以16GB為計)
SMV 第3批 - 1月6日至1月11日 (白色為主,以16GB為計)
SMV 第4批 - 約1月11日      (所有16GB已嚴重缺貨)

Apple 第3批 - 已開始開始到貨
Apple 第4批 - 1月10日開訂, 少量黑色新年前到貨, 期它1月30日前到達
Apple 中國第一批, 1月13日開售

似乎真係有一段空檔期, 亦都可能有批人喺黑市會有貨, 都係交流一下, 會儘量集多D意見再更新, 以免西價...

是但啦, 大陸唔單機賣就無問題

其實AROUND 6K放到我都滿足,畢竟我覺得有錢賺就好

價已出
黑白接近同價,60xx

吾係話五,六,日係西價嗎?
Loli退散,御姐無敵

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-12-31 12:39 發表
價已出
黑白接近同價,60xx

引用:
原帖由 XT 於 2011-12-31 13:32 發表

黑,6080

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-12-31 13:45 發表

黑,6080
都接近1k premium

引用:
原帖由 {KeViN} 於 2011-12-31 14:55 發表

都接近1k premium
而家得番6000, 呢幾日D真係呢....

明天去smt拎機

認真講,有1K+係bonus,500+我都覺得ok...
如果Apple唔cut我兩部,iPhone 4s我會有6部turn over,派彩近5K,心滿意足

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-12-31 15:27 發表
認真講,有1K+係bonus,500+我都覺得ok...
如果Apple唔cut我兩部,iPhone 4s我會有6部turn over,派彩近5K,心滿意足
其實想追目標 profit , 有玩具想買

iphone只是輔助
炒股才是王道

引用:
原帖由 於 2011-12-31 15:33 發表
iphone只是輔助
炒股才是王道
講得冇錯

我最少接受500一部