[硬件] 一早起身死火牛

一早起身死火牛

silverstone 得果五年貨仔!

買咩牌子好

引用:
原帖由 jackli 於 2012-1-9 09:51 發表
買咩牌子好
Cheap = Antec ECO
Better = Seasonic X-series

引用:
原帖由 ccw 於 2012-1-9 10:36 發表

Cheap = Antec ECO
Better = Seasonic X-series
唉, 樓下唔知有冇.,,,.,.
最後可能都系得gtr, 迫買....
唔系好想出ssp...遠

幾多W?
如果500-700 , seasonic都真係算唔錯

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-9 10:44 發表
幾多W?
樓下果條砌機佬可能連seasonic 都未聽過呢
唔好話有得賣

---

如果出去ssp, 又想買箱, 買箱又想買FLEX ATX 牛,
到時又會想換埋itx 板....itx 箱

===

官塘邊度有seasonic 買到? 官廣都未必有..

引用:
原帖由 jackli 於 2012/1/9 09:36 發表
silverstone 得果五年貨仔!
無記錯保3年,
用到 5 年重唔夠?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-1-9 11:28 發表

無記錯保3年,
用到 5 年重唔夠?
silverstone 我以為好好牌子黎添,
原來得五年...我 估都有 十年掛...
以前果D唔夠100W 果D火牛, 依家都仲未死

引用:
原帖由 jackli 於 2012/1/9 11:30 發表

silverstone 我以為好好牌子黎添,
原來得五年...我 估都有 十年掛...
以前果D唔夠100W 果D火牛, 依家都仲未死
電子野 點都會有壽命既
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-9 10:44 發表
幾多W?
Antec有d係Seasonic代工,都好用。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

當然係GTR
wai爺用左咁多年都冇事..

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-1-9 12:26 發表

Antec有d係Seasonic代工,都好用。
而家Seasonic 中價牛個價都幾合理
有正牌就唔洗用貼紙啦

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012-1-9 12:30 發表
當然係GTR
wai爺用左咁多年都冇事..

引用:
原帖由 sunyung 於 2012-1-9 12:34 發表

而家Seasonic 中價牛個價都幾合理
有正牌就唔洗用貼紙啦
貼牌都唔係乜大問題,反正視乎個人(對品牌既)喜好。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

Seasonic