[智能電話] 超抵,Motorola PRO+半價.

超抵,Motorola PRO+半價.

原價$3998,百記特價$1999,無需指定信用卡.
頭先決定出手,不過冇現貨.

人仔仲平...

Mo記好多機大降價,DEFY+降至$2398,XT316更一舉降至$999.

Mot記機價經常跌
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-23 18:13 發表
Mo記好多機大降價,DEFY+降至$2398,XT316更一舉降至$999.
如無意外,呢幾款機都上唔到官方ICS,
唔劈價只會做蟹貨…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-1-23 20:24 發表

DEFY+已經有非官方ICS,官方真係唔知有冇.
至於XT316,已經公佈左永遠停留係Android2.2.2..

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-1-23 20:24 發表
咁快升唔到ICS

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-1-23 20:57 發表

咁快升唔到ICS
在商言商,
舊款中階機升到上ICS,新機搵阿水買………

HTC/Samsung一樣有類似情況。

moto真係離曬譜..

講軟體升級,SE最有誠意.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-24 01:06 發表
講軟體升級,SE最有誠意.
2011 年所有機都有得升官方ICS~!

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-24 14:32 發表

2011 年所有機都有得升官方ICS~!
Xperia Mini Pro都有..
行機$1880,行Qualcomm 1GHz CPU,不過RAM得256MB.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-24 14:34 發表

Xperia Mini Pro都有..
行機$1880,行Qualcomm 1GHz CPU,不過RAM得256MB.
因為mini pro 有埋前置cam (但arc /arc S 冇 )
所以可以玩埋face unlock

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-24 15:00 發表

因為mini pro 有埋前置cam (但arc /arc S 冇 )
所以可以玩埋face unlock
所以SE機無論軟件硬件都做得唔錯..
Mo記最新果部XT615,行Qualcomm MSM7230,上網睇返原來得800MHz.

其實,依家d人換手機換得咁密,就算廠會出ICS更新,等得來可能已經換左新機。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!