[軟件] 小红傘呀整先致唔彈哟廣告出黎?

小红傘呀整先致唔彈哟廣告出黎?

無計, 你破左過一排佢又識"變種", 又會彈過

引用:
原帖由 jackli 於 2012-1-20 08:56 發表
唔那係嘛
本身就係virus

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-1-20 09:04 發表

唔那係嘛
本身就係virus
你唔好忘記人地專長系咩野先得嫁

引用:
原帖由 backspace-hk 於 20-1-2012 08:55 AM 發表
畀錢囉,
我諗畀左錢之後會冇呱。

甘用security essential 算

網上有好多方法教你整走個POP-UP

引用:
原帖由 jackli 於 2012-1-20 08:56 發表
really?
That is a simple exe, which can be banned by system rules or Comodo.

引用:
原帖由 62561 於 2012-1-21 21:44 發表
網上有好多方法教你整走個POP-UP
系有好多方法, 不過暫時我試過咁多個都無個得  

引用:
原帖由 ccw 於 2012-1-21 22:52 發表

really?
That is a simple exe, which can be banned by system rules or Comodo.
avnotify.exe嘛, ban 唔到.

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012/1/20 08:55 發表
買左就唔會
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 lorym 於 2012/1/20 09:08 發表

畀錢囉,
我諗畀左錢之後會冇呱。
買左係無左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

用avast 路過

要買就唔會買小紅傘

跟網上方法做,暫時都冇出現過。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!