[電子電玩] 有人玩 MineCraft 嗎 XD

有人玩 MineCraft 嗎 XD

其實點玩的
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012/3/6 13:24 發表
uA3T4hZwoLU
大慨睇過佢個系列.....
即係 Sandbox 類 RPG ?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我見有人話 Join Multiplay , 又有單機
Multiplayer 會唔會有 PvP 比人PK 架
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-6 13:32 發表

大慨睇過佢個系列.....
即係 Sandbox 類 RPG ?
sandbox就一定係 RPG我唔知算唔算

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-6 13:38 發表
我見有人話 Join Multiplay , 又有單機
Multiplayer 會唔會有 PvP 比人PK 架
有開PVP 但我玩哥個好似唔比PK

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012/3/6 13:48 發表

sandbox就一定係 RPG我唔知算唔算
我睇人地玩有怪 又有冒險
唔係 RPG 麼?
天然系長髮眼鏡娘 最高

戀上你係買左?
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-6 22:19 發表
戀上你係買左?
想買但冇買到...

之前steam好平,但睇極都唔明玩乜..

MineField 3

神人呀
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://www.youtube.com/watch?v=eOBz7gRkuJM

天然系長髮眼鏡娘 最高

冇server玩好悶.. 自閉game.....

dom姐開JTV/拍片CUT片
我溫習同等緊個SER開..冇玩了

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-7 17:31 發表

MineField 3
yThl3CF_hPQ

神人呀
乜q來嫁,點解可以咁