[硬件] EagleTec 16GB SDHC Card CL10

EagleTec 16GB SDHC Card CL10

$69見佢咁平,有冇鑊氣
http://www.agrade.com.hk/goods.php?id=7145

kingston 都差唔多價....resell 能力高D。
Viva la vida

死過佢既card reader

引用:
原帖由 bluesky 於 2013-1-3 12:59 發表
死過佢既card reader
死過佢既 Mouse

穩陣起見,起碼買Transcend果d啦!
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-1-3 13:09 發表
穩陣起見,起碼買Transcend果d啦!
Transcend 麻麻

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2013-1-3 13:10 發表

Transcend 麻麻
至少好過Kingmxx、Adaxx果d,少聽見有人話唔見哂d資料。

當然,有鬆d budget的話,就買Toshiba或SanDisk啦。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2013-1-3 13:13 發表

至少好過Kingmxx、Adaxx果d,少聽見有人話唔見哂d資料。

當然,有鬆d budget的話,就買Toshiba或SanDisk啦。
Transcend我有張8g short short 地的,
Toshiba SanDisk Adata都見有人話有鑊想試下第二D咁姐

前幾日買左張kingston 16gb sdhc c10
93蚊
我就唔博喇

引用:
原帖由 註冊 於 2013-1-3 13:21 發表

Transcend我有張8g short short 地的,
Toshiba SanDisk Adata都見有人話有鑊想試下第二D咁姐
你咁講,隻隻都有人話壞,要睇番出事率。
以前響No.1,見得最多係話Adaxx唔見哂資料。
各位吹部友多多保重!

上次係MK 買過張SANDISK~
買返來即壞~
但係免費換返比我~

引用:
原帖由 poonyc 於 2013-1-3 14:08 發表
上次係MK 買過張SANDISK~
買返來即壞~
但係免費換返比我~
u so lucky

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-1-3 14:36 發表

u so lucky
佢仲唔記得拎返張壞~

比埋張壞既我~

抵就抵
但差無幾多
家下少人買SD大咭

絕對..唔建議..card reader..ssd (可能大家未聽過佢出) .. 全部都好有獲的..
早兩年佢有隻 eagletec card reader賣到通街都係又平... 但實際係會整死卡的..(雖然佢都係oem人..但質素一定唔多得)