[硬件] epc 出左680手便review wor

epc 出左680手便review wor

AMD RIP

你覺唔覺得奇怪, 佢地唔似有卡係手

Kepler 幾時有中價版...

想等佢, 玩GTA5

有無可能差咁多...

佢個test result...唔係好似佢張圖咁玩住d咁o既野去test下話.....

我都話  AMD RIP 架啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012/3/16 22:25 發表
你覺唔覺得奇怪, 佢地唔似有卡係手
我估張卡應該係呀 Mad
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

BF3
開左 AA 之後係 GeForce 天下
竟然贏咁少
天然系長髮眼鏡娘 最高

AMD 今次真係 RIP
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-3-17 11:16 發表
AMD 今次真係 RIP
手上資料話,7970 vs 680,680個別贏到,但唔多,功耗差唔多

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-3-22 02:10 發表

手上資料話,7970 vs 680,680個別贏到,但唔多,功耗差唔多
但NV Driver win呢......
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2012-3-22 02:40 發表

但NV Driver win呢......
而家driver差唔多,但Kepler以本傷人成定局

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-3-22 03:31 發表

而家driver差唔多,但Kepler以本傷人成定局
Video播放同壓片方面.......

Kepler點以本傷人先?始終兩者個Die Size都應該幾接近.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2012-3-22 05:19 發表

Video播放同壓片方面.......

Kepler點以本傷人先?始終兩者個Die Size都應該幾接近.
Die size GK104細粒好多

引用:
原帖由 Tommi_Vercetti 於 2012-3-22 21:00 發表

Die size GK104細粒好多
味係 lor
104勁dd
又細粒d
點以本傷人?