[智能電話] 行貨NEXUS 真係吸引

行貨NEXUS 真係吸引

比起日本水貨都要28xx 起跳, 差幾百就有行貨問心都抵玩
淨係radio 問題都賺番

今年4核年
到你換機時
放出去比GS2更5值錢

引用:
原帖由 於 2012-4-10 11:15 發表
今年4核年
到你換機時
放出去比GS2更5值錢
用得著先講
不過咁講 , 當nexus s 我都覺得夠用既年代 , 雙核心對我真係一種奢侈

引用:
原帖由 於 2012-4-10 11:15 發表
今年4核年
到你換機時
放出去比GS2更5值錢
呢個世界暫時得iPhone值錢

28xx當然冇咁吸引,但好多人早期買23xx、24xx、25xx,就唔同咁講。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 孔明 於 10/4/2012 11:14 發表
比起日本水貨都要28xx 起跳, 差幾百就有行貨問心都抵玩
淨係radio 問題都賺番
bid price 27xxx yen, eat price from 28k yen, if bid & ship from jp directly, need $2.9k la!

引用:
原帖由 bebird 於 2012-4-10 11:46 發表

bid price 27xxx yen, eat price from 28k yen, if bid & ship from jp directly, need $2.9k la!
呢樣又真係幾奇,香港行貨大劈價,但日本bid價仍然高企,難道有d團購之類要掃貨來交??
各位吹部友多多保重!

我記得部野15000YEN ONLY

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-4-10 11:36 發表

呢個世界暫時得iPhone值錢
:shakehand  yes
從未見過android 機會保值

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-4-10 11:40 發表
28xx當然冇咁吸引,但好多人早期買23xx、24xx、25xx,就唔同咁講。
早期23xx 直頭狗衝, flash 死左都抵 :shakehand

引用:
原帖由 bebird 於 2012-4-10 11:46 發表

而家仲有人衝, 但明顯冇之前咁恐怖

引用:
原帖由 於 2012-4-10 11:50 發表
我記得部野15000YEN ONLY
係日本水貨MA ..香港行貨有咁平我會考慮掃多一部用 :shakehand

引用:
原帖由 孔明 於 2012-4-10 11:51 發表

早期23xx 直頭狗衝, flash 死左都抵 :shakehand
你講就咁講,但結果你都龜縮買行貨。
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 孔明 於 2012-4-10 11:52 發表

而家仲有人衝, 但明顯冇之前咁恐怖
依家先至唔合理,行貨劈左,邊個重去高價搶?!
各位吹部友多多保重!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-4-10 11:53 發表

你講就咁講,但結果你都龜縮買行貨。

23XX 我買唔到