[硬件] lian-li 佢癲夠未呀! ( PC-CK101 )

lian-li 佢癲夠未呀! ( PC-CK101 )

http://youtu.be/MHgZKR_VmEU

轉自: chinese.engadget & no.1
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

整個會轉的背景

---

btw, 佢應該出巴士, 肯定好多巴膠買
doo..m = =

我覺得OK
做media server擺係電視隔離做裝飾
~成日唔夠訓的鬼~

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/6/6 12:55 發表
http://youtu.be/MHgZKR_VmEU

轉自: chinese.e ...
癡線架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 jackli 於 2012/6/6 13:05 發表
整個會轉的背景

---

btw, 佢應該出巴士, 肯定好多巴膠買
已經有個箱成架巴士咁款
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

幾時整部推土機 case ]
砌埋部 Faildozer FX-8150 入去 會出聲
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 hkccw 於 2012-6-6 21:45 發表
我覺得OK
做media server擺係電視隔離做裝飾
俾 D 細路一扯就

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-6-6 22:16 發表

俾 D 細路一扯就
無考慮過依個問題
~成日唔夠訓的鬼~

當埋擺設都幾棧鬼喎
有 D 火車迷會鍾意

引用:
原帖由 kcwk 於 2012-6-7 14:31 發表
當埋擺設都幾棧鬼喎
有 D 火車迷會鍾意
我覺得架野幾過癮冇咩問題

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-6-7 15:34 發表

我覺得架野幾過癮冇咩問題
x2

唔知幾時有得買呢

好過幾年前果隻蜘蛛

如果 Lian Li 出架 Airbus 授權既 Airbus 樣case
我估 LL 實會買
天然系長髮眼鏡娘 最高