[硬件] 今次 AMD 都幾頭痕囉

今次 AMD 都幾頭痕囉

Kepler 真係可以 KO 全線 Southern Island
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-2 12:29 發表
Kepler 真係可以 KO 全線 Southern Island
唔插電最快都可以?

Wait
我未得指示可唔可以出 圖
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-2 12:32 發表
Wait
我未得指示可唔可以出 圖
期待

ATI D 7xxx 都賣左咁耐, N記都赢唔到叫佢食屎啦

OH SHI-T
AMD HD66__ 可以收皮

期待呢粒野既 GDDR5 版挑 HD7750 / HD7770  
天然系長髮眼鏡娘 最高

你見過 GDDR3 VS GDDR5
GDDR5 會輸未?

我唔係用d 咩偷料 cut cost 版既 GDDR5 黎打
係AIB 頭一水既 Sapphire HD6670 1GB GDDR5 打.......
諗住 A 記應該贏少少

點知 ..........
WHAT??!?!?!??!!

GK___ @ GDDR3 WIN Turks @ GDDR5
AMD 你今次福街了

天然系長髮眼鏡娘 最高

AMD係Desktop輸比Intel
Display上又輸比NV
mobile更加唔駛講..跟本唔入流...手機Tablet全部無佢份..
等被人收䐟吧

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-2 13:13 發表
mobile更加唔駛講..跟本唔入流...手機Tablet全部無佢份..
等被人收䐟吧
但價格平

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-2 13:13 發表
等被人收䐟吧
Intel 都唔見得幾好,.,.,
多左人用 平板, 都系死得
doo..m = =

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-2 12:49 發表
你見過 GDDR3 VS GDDR5
GDDR5 會輸未?

我唔係用d 咩偷料 cut cost 版既 GDDR5 黎打
係AIB 頭一水既 Sapphire HD6670 1GB GDDR5 打.......
諗住 A 記應該贏少少

點知 ..........
WHAT ...
新既野赢到2年前賣既野係常識掛

display好似一間廠連贏幾年,跟住到另一間連贏幾年
呢樣嘢好似循環咗幾次?

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-2 12:39 發表
OH SHI-T
AMD HD66__ 可以收皮

期待呢粒野既 GDDR5 版挑 HD7750 / HD7770  
HD77x0本身成本咁低, 打得嬴先算啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-6-2 13:56 發表

HD77x0本身成本咁低, 打得嬴先算啦
減價搞掂
7770賣700蚊,最好可以同A10玩CF,正呀喂

引用:
原帖由 jackli 於 2012-6-2 13:17 發表

Intel 都唔見得幾好,.,.,
多左人用 平板, 都系死得
我係睇好intel 之後既atom的..佢依家粒medfield 算係咁