[硬件] LL's HP TX2 Now sale for $2100 @ Fortress

LL's HP TX2 Now sale for $2100 @ Fortress

what's that?

入多部都得wo

想買部

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/6/9 22:56 發表
入多部都得wo
HP Pavilion TX2 2.4GHz ,AMD Turion X2 ZM-68 (K8) 配 HD3200
$2100

曾經係我想買既 機 (當然唔及某 打手既 X61T 咁勁.....TX2 重+電唔夠耐用 )
頭先有d 心動
但係見到粒 U 係 K8 就打消左呢個念頭
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 leyland1989 於 2012/6/9 22:56 發表
入多部都得wo
我頭先見到都差d 想買
時代間瘋宅 重有d 其他 "清貨機"
不過無咁抵

有部新d 既 "Sony VAIO" E-450 賣 $3999
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2012/6/9 23:27 發表
想買部
淨計扭扭mon 已經抵玩
有諗過買黎比老媽玩下 Torchscreen  
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 9/6/2012 23:37 發表

HP Pavilion TX2 2.4GHz ,AMD Turion X2 ZM-68 (K8) 配 HD3200
$2100

曾經係我想買既 機 (當然唔及某 打手既 X61T 咁勁.....TX2 重+電唔夠耐用 )
頭先有d 心動
但係見到粒 U ...
how heavy?

引用:
原帖由 bebird 於 2012/6/9 23:45 發表

how heavy?
2.4~2.6kg
天然系長髮眼鏡娘 最高

時代咁卵遠..

引用:
原帖由 dom 於 9/6/2012 23:56 發表

2.4~2.6kg
12" 2.4kg

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-9 23:37 發表

$2100

頭先有d 心動
但係見到粒 U ...
同我果部一樣...... 不過果陣我買差唔多8000銀 (好似係)

引用:
原帖由 bebird 於 2012/6/10 01:01 發表
http://m.uwants.com/index.php?ac ... &extra=page%3D1

2.1kg, $5k
$2100 之嘛
天然系長髮眼鏡娘 最高

$2.1K 我真係有考慮過
不過太舊啦
天然系長髮眼鏡娘 最高