[硬件] A 記都係快快賣晒d FM1 Athlon II X4 啦 XD

A 記都係快快賣晒d FM1 Athlon II X4 啦 XD

救命呀
已經係第 7 個客話塊板壞 無畫面 ,
拿上黎

擺左粒 無顯示既  Athlon II X4 641 點出畫面......
我一換粒 A6-3670K 即刻無問題
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-25 19:49 發表
救命呀
已經係第 7 個客話塊板壞 無畫面 ,
拿上黎

擺左粒 無顯示既  Athlon II X4 641 點出畫面......
我一換粒 A6-3670K 即刻無問題
頂啲人ONX又要學人砌機。

引用:
原帖由 Aware 於 2012-6-25 22:13 發表

因為好多人仲未有CPU內置GPU既concept

引用:
原帖由 Aware 於 2012/6/25 22:13 發表

佢用 AMD 我唔會話佢
用 Xeon E3 無畫面我會笑佢
Server U 唔識就唔好用啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

FM1 唔係全部都係APU咩!?

真系死onx
所以好多底板都有張紙仔講到明
有d u無內置dp
doo..m = =

引用:
原帖由 無敵世麟 於 25/6/2012 22:30 發表
FM1 唔係全部都係APU咩!?
r u kidding?

FM1 Athlon II X4係唔係原生冇L3 Cache?

引用:
原帖由 62561 於 2012-6-25 23:15 發表
FM1 Athlon II X4係唔係原生冇L3 Cache?
http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=785
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 62561 於 2012/6/25 23:15 發表
全線 Athlon II X4 , APU 都係無 L3
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2012-6-25 23:42 發表

全線 Athlon II X4 , APU 都係無 L3
即係冇得好似AM2/AM3咁爆L3?

都唔知AMD想點...同名cpu又有FM1又有AM3 socket..一般人鬼識分..

引用:
原帖由 Aware 於 2012-6-25 22:13 發表

唔好話,我中六第一次砌機果陣都係咁中招.
好彩換到板. (當年係Onboard唔係On CPU)
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 siuba 於 2012-6-26 02:09 發表
都唔知AMD想點...同名cpu又有FM1又有AM3 socket..一般人鬼識分..
邊2粒同名?

引用:
原帖由 XT 於 2012-6-25 22:20 發表

因為好多人仲未有CPU內置GPU既concept
CPU內置GPU有咩好處?