[硬件] [砌機] 呢個list 算唔算仇?

[砌機] 呢個list 算唔算仇?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Hi~

GTX660 應該買其他牌子, 呢張只係用黎計數
板可以轉大板既
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2012-9-13 01:38 發表
GTX660 應該買其他牌子, 呢張只係用黎計數
板可以轉大板既
GIGA呢
料就冇咩大問題
問題就在於部風扇
一用耐左高轉會有雜聲

HDD 已有, 唔記得講
Hi~

除左張卡作別論外,都唔算仇.....
不過intel用平版,硬係凝住會出事
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

你知唔知咩野系仇人機嫁..
doo..m = =

砌咁重料但係夾塊全城最平底板
機主指明用N咭又出到5K左右

可能我思想仲殘留係P965 年代
Hi~

搭單問句... 想砌部差唔多既比老姊用..
唔計 DISPLAY, 箱同牛, 照砌得唔得?

引用:
原帖由 kof2003 於 2012-9-13 10:46 發表
換塊好少少o既板
牛四百火乜都夠

On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 kof2003 於 2012-9-13 10:46 發表

http://discuz.servebbs.com/viewt ... &extra=page%3D1
好過
doo..m = =

引用:
原帖由 Quinton 於 2012-9-13 12:27 發表

換塊好少少o既板
牛四百火乜都夠
用翻舊牛 ACBEL 算
引用:
原帖由 jackli 於 2012-9-13 12:53 發表

http://discuz.servebbs.com/viewthread.php?tid=63094&extra=page%3D1
好過
都可以想想 ...
同 I5 比,兩者差多少? :?:

引用:
原帖由 kof2003 於 2012-9-14 09:39 發表

用翻舊牛 ACBEL 算

都可以想想 ...
同 I5 比,兩者差多少? :?:
當然相差好多,
但系個價我諗都相差好多
doo..m = =