[硬件] xfx 7750 @ 699

xfx 7750 @ 699

AsusHd 7750@959
xfx699
賤物vs窮人
我想要免6pin display card
最後敗左xfx
聯強保三年

HD7750應該唔駛6-pin

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-10-1 19:59 發表
HD7750應該唔駛6-pin
價差太細...

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-10-1 23:38 發表

價差太細...
一般用就買 7770 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2012-10-1 23:41 發表

一般用就買 7770 la
就係唔想要6pin
不過7770再落我就忍不住鳥

HD7770 / HD7850 is good (6pin x1)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

turnout 買左XFX 7750@ 699
好多人都係EPC 插XFX...似乎中伏鳥

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-10-2 23:00 發表
花屏?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-10-3 09:07 發表

花屏?
我用暫時無事

If its ok ignore ppl trash talk about XFX

回復 10# dom 的帖子

我好驚要RMA.

不過唔知係唔係cut cost..
699 係平HIS / GIGABYTE /ASUS 好多下...
不過係dual slot..
三年聯強保... 好似core 行800Mhz... 降左freq?

引用:
原帖由 tat0801 於 2012/10/3 11:15 發表
我好驚要RMA.

不過唔知係唔係cut cost..
699 係平HIS / GIGABYTE /ASUS 好多下...
不過係dual slot..
三年聯強保... 好似core 行800Mhz... 降左freq?
7770 唔係 1GHz 咩?
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-10-2 23:00 發表
只係插佢保養啫,但699呢個價,真係好吸引

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-3 20:18 發表

只係插佢保養啫,但699呢個價,真係好吸引
$699同$1299的HD7750
用料唔一樣的

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-10-3 20:19 發表

$699同$1299的HD7750
用料唔一樣的
反正最多都預佢用兩三年,兩三年後玩apu咪仲好