[硬件] 二選一牛牛 80plus

二選一牛牛 80plus

係唔係買 SEASONIC 會好 d 呢?

以下價錢 FROM 中田網
1) Seasonic X Series 560-Watt Power Supply ATX, 80Plus Gold Modular 5 Yrs Warranty $990
2) Enermax Platimax Series 600-Watt Power Supply ATX, 80PLUS Platinum $1450.
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

我鍾意cm

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-10-29 10:25 發表
我鍾意cm
CM 我唔係首選

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-10-29 10:25 發表
我鍾意cm
cm 平平地低W就好...
貴野都系請買 seasonic..
doo..m = =

要ENERMAX 我可以幫你....

今日做死士買左泡菜3r system psu
$278 500w 80plus

thought of enermax b4
but not going to buy until my CX400

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-10-29 20:25 發表
要ENERMAX 我可以幫你....
我下星期尾先買牛, 你可以平到幾多先

引用:
原帖由 jackli 於 2012-10-29 10:44 發表

貴野都系請買 seasonic..
係 ssp 3C 大舖唔多見佢有 show 出o黎賣

1 is good, using now ~

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-30 09:23 發表

我下星期尾先買牛, 你可以平到幾多先
要睇你乜model 喎...
應該平過街舖咁咯(佢要蝕賣就除外)

引用:
原帖由 bluesky 於 2012-10-30 16:52 發表

要睇你乜model 喎...
應該平過街舖咁咯(佢要蝕賣就除外)
呢隻 MODEL
Enermax Platimax Series 600-Watt Power Supply ATX, 80PLUS Platinum $1450.

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-10-30 09:24 發表

係 ssp 3C 大舖唔多見佢有 show 出o黎賣
中田地舖有

引用:
原帖由 於 2012-10-30 18:29 發表

中田地舖有
出開 ssp 果陣再望下先, thx!

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012/10/30 10:59 發表
1 is good, using now ~
米王 Gen
一隻牛夠買我粒 5700
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴