[硬件] 請問 DVI -> DP 係唔係上唔到 2560x4440 架?

請問 DVI -> DP 係唔係上唔到 2560x4440 架?

我之前買o左條 dvi to dp cable 原來係上唔到 2560x1440
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

dvi 要duallink 至上到 2560...

duallink DVI已經夠難搵..
仲要duallink DVI -> displayport..

引用:
原帖由 siuba 於 2012-11-8 17:13 發表
dvi 要duallink 至上到 2560...
我買果陣見 D 針齊晒以為係 DUAL LINK DVI

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-11-8 17:33 發表
duallink DVI已經夠難搵..
仲要duallink DVI -> displayport..
原來淘寶有, 但件野好大舊 + 另外要插 USB 攞電
http://item.taobao.com/item.htm?id=13538114148

插電=active

引用:
原帖由 pk1667 於 8-11-2012 06:45 PM 發表

我買果陣見 D 針齊晒以為係 DUAL LINK DVI
有冇買錯?

回復 7# lorym 的帖子

而家好多都齊針...
不過唔係duallink

引用:
原帖由 tat0801 於 8-11-2012 07:24 PM 發表
而家好多都齊針...

引用:
原帖由 lorym 於 2012-11-8 19:14 發表

有冇買錯?

我係尾二果隻

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-11-8 19:24 發表
而家好多都齊針...
我應該係中咗招

引用:
原帖由 pk1667 於 8-11-2012 07:43 PM 發表

我應該係中咗招