[硬件] 電腦硬件發展停滯不前

電腦硬件發展停滯不前

沒玩一年電腦硬件,ITX沒新野出!ITX CASE 越來越少選擇
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 7/5/2013 19:02 發表
沒玩一年電腦硬件,ITX沒新野出!ITX CASE 越來越少選擇
GPU computing and mobile computing
Desktop

Mac Mini 愉快使用中

你想玩乜新野?16核?
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

下一個就手機

一支國產android 4.2  usb tv box手指, 用HDMI插落一個普通LCD螢幕,
已經可以上網,睇pptv,pps,TVB MYTV, 蘋果新聞,ONTV互動新聞, 打android遊戲
再登入GOOGLE play商店更新app, 再發掘多d新app, 真係有排玩

加埋都係300幾蚊.....我已經諗唔到有咩原因要追新電腦硬件了

因為電腦再快
用家都feel唔到
所以無用
D人唔係壞都懶得換

家用市場買部pad 已經得
電乜鬼野腦?

個個都轉玩手提平板就夠
點會有進展
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2013-5-7 19:59 發表
個個都轉玩手提平板就夠
點會有進展
根本九成人上下網打下低B game 就夠.,.,.,.,
apu? gpu? shira nai!
doo..m = =

引用:
原帖由 jackli 於 2013-5-7 20:47 發表

根本九成人上下網打下低B game 就夠.,.,.,.,
apu? gpu? shira nai!
妖,買左張7850番來之後,好似冇電腦GAME好玩

引用:
原帖由 toby 於 2013-5-7 20:50 發表

玩下, vector 好過啦
一裝慢慢玩
doo..m = =

引用:
原帖由 toby 於 2013-5-7 20:50 發表

7950 一直idle中

用黎做 @home 囉
doo..m = =

咁Intel HD3000 到HD5000算係乜? XD
防5毛登陸,天滅中共,九評共產黨,香港獨立,西藏獨立,台灣獨立,法輪大法好