[電子電玩] PSVita 2000痴咗線

PSVita 2000痴咗線

Spec: 5" -> 6.3" AMOLED, 960x544
RAM: 512MB -> 1GB,為咗兼容啲Game唔會用多過512MB。
UI: PSVita UI -> PS4 UI
Multi-tasking app數增加。
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=654687

咁樣大改, 咁一代咪即係掉得?

引用:
原帖由 XT 於 2013-8-19 00:25 發表
咁樣大改, 咁一代咪即係掉得?
雖然我唔介意買多部,但係真係痴咗線

引用:
原帖由 Aware 於 2013-8-19 00:29 發表

雖然我唔介意買多部,但係真係痴咗線
買啦
雖然部野出咁耐, 剩係起地鐵見過兩次咁大把

引用:
原帖由 XT 於 2013-8-19 00:30 發表

買啦
如果真係加大,一定會買。
又可以做PS4 second screen。
不過唔變就唔會買lu。

引用:
原帖由 XT 於 2013-8-19 00:30 發表

買啦
我有FD有...

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-8-19 00:43 發表

我有FD有...
出果日已經買咗,不過真係少Game。(3DS LL仲衰,封咗大概半年塵。)

舊電電量有無多左??
有既話衝得過
Hi~

引用:
原帖由 刺青 於 2013-8-19 00:49 發表
舊電電量有無多左??
有既話衝得過
出咗2年,啲電都已經唔同哂。
而家同重量電都多咗幾多下。

冇 game 想玩, 封印中
又唔出 mh :o)

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-8-19 09:18 發表
摩亨4 係3DS 出.........

為左 persona 4 golden / akb 1/149 買左 vita
為左  女神轉生4買左 3ds... XD

引用:
原帖由 ivan15 於 2013-8-19 09:28 發表

摩亨4 係3DS 出.........
唯有為隻game出機

PSV TV = no mon VITA?

引用:
原帖由 小Ray 於 2013-8-19 09:18 發表
新出隻閃之軌跡一轉場境就要load 15秒,點玩