[硬件] NV黎料 , Mobile Gaming @ XBOX360/PS3 level

NV黎料 , Mobile Gaming @ XBOX360/PS3 level

http://www.anandtech.com/show/76 ... onference-live-blog
唔怪得 AMD 拿拿聲唔玩 Jaguar ..... 大鑊了

估唔到 N 記咁重手 出埋 Kepler 落 Mobile
A 記 Mobile 完全無兵可打

咁整法 Console 好快死....AMD APU Low-end 都玩唔到幾耐

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

邊忽無兵?Mullins 4C 4.5W 仲十卜暈到死
講 design win,Tegra 4 同 Temash 差唔多下場

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:01 發表
講 design win,Tegra 4 同 Temash 差唔多下場
前有N既,後有,點頂.
ロストックで風を攫うや思い出す

引用:
原帖由 Henry 於 2014-1-6 18:03 發表

前有N既,後有,點頂.
咪前 ARM 踩一腳,後 x86 咬一口

引用:
原帖由 Puff 於 2014/1/6 18:01 發表
人地有 AUDI
AMD 有條毛咩......Opteron 影都無
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Henry 於 2014/1/6 18:03 發表

前有N既,後有,點頂.
唉, 衰多口講中 2015 AMD RIP 可能成真了
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-6 18:08 發表

人地有 AUDI
AMD 有條毛咩......Opteron 影都無
Airbus 計唔計

引用:
原帖由 Puff 於 2014/1/6 18:10 發表

Airbus 計唔計
賣到機先算啦  
飛機賣得幾多.... 車點同, 淨係呢度吹部都有幾個車主
天然系長髮眼鏡娘 最高

功耗多少先
要放係mobile 同家用機完全唔同

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-1-6 18:11 發表
功耗多少先
咪一粒超級降頻 GK208 斬開一半做 APU. 實例請洽 A4-1200/A6-1250 等公公

引用:
原帖由 dom 於 2014-1-6 18:10 發表

賣到機先算啦  
飛機賣得幾多.... 車點同, 淨係呢度吹部都有幾個車主
你離題。原本講緊 mobile gaming.

雖然依家 AMD 明面無 automobile design win 係事實

引用:
原帖由 tat0801 於 2014-1-6 06:11 PM 發表
功耗多少先
5w
Btwt4都冇咩廠出,4i直頭冇影,呢粒k1睇佢都唔會好得去邊

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014-1-6 18:17 發表

5w
Btwt4都冇咩廠出,4i直頭冇影,呢粒k1睇佢都唔會好得去邊
好想知堆 4i 佢地點消化。

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:18 發表

現場睇完,心諗:Tegra K1聽住先,無Baseband+ TDP高一樣死,仲有Qualcomm一關未過
仲要64-Bit版本下半年先有,睇佢會唔會再嚟多一獲Tegra 4無廠做Tablet事件

引用:
原帖由 Puff 於 2014-1-6 18:18 發表

Write off
講真,佢推到新product可以了
似amd咁咩,唔知做緊咩。。。