[硬件] PCM 今期測試 AMD A10-7850K Vs Core i3-4130

PCM 今期測試 AMD A10-7850K Vs Core i3-4130

呀 Dick

- SuperPI / Cinebench : i3 win
- Application 又係 i3 領先 ( A10 唔用 OpenCL 屈機無得打)
- 最後試 gaming , 唔駛講 APU 贏係常識吧
- 功耗 7600 Idle 慳電少少 Full load 就 i3 WIN

所以無用錯 i3

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-2-4 19:20 發表
呀 Dick
即係點

引用:
原帖由 x2357 於 2014/2/4 19:22 發表

即係點
i3-4130
不過睇埋 A8-7600 幾時有

到時我會再開
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

佢有篇讀者來信問 4K ITX HTPC
個config 直頭係我部 新玩具 (Case 唔係, HDD 唔係)
天然系長髮眼鏡娘 最高

dick?早排no.1 d人先鬥完佢泥

DOM姐快D 用番AMD, 睇CCTVB
聽DBC
每日大公報

我都係繼續
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014-2-4 19:48 發表
有無link笑下?

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014/2/4 19:48 發表
鬥乜?
No.1 依家d 人有料既淨翻幾多個
笑人之前 班小學雞翻去玩佢地d 手機game 把啦
打手又廢 , 淨識單打人

無質素, 隻 wilson 淨係識得叫
到依家連出個開箱文都開唔到 淨識up

講到 AMD Mantle / HSA 天花龍鳳都得啦

天然系長髮眼鏡娘 最高