[電子電玩] [吹部大航海時代Online 2nd Age] 討論區

引用:
原帖由 dom 於 2013-11-26 21:24 發表

Pirate
冇事 琴晚做完敕命仲買埋豆 接埋任 準備走 不過太夜冇走

都唔怕既
佢點你 咪塞包比海盜當喂狗 (講笑)
依家海盜無得強迫甲板戰 基本上奄左
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

今個月交咩上繳?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013/11/27 02:52 發表
今個月交咩上繳?
投資書 108 本 每個角色
Lisa "EE" 我比左架啦
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

http://news.mingpao.com/20131127/gaa1h.htm
中國航母首赴南海, 4艦護航戰鬥群成形 日警戒監視

大航海Online 咩, 5 隻......
一隻大福 加4隻皇護?
天然系長髮眼鏡娘 最高

http://gvo-imamage.blogspot.hk/
停左筆太耐
應該趁重記得 寫埋佢
天然系長髮眼鏡娘 最高

美幸 強運回歸!

呢隻 除左大福最多人想 要......
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2013-11-27 10:43 發表

投資書 108 本 每個角色
Lisa "EE" 我比左架啦
咁易

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013/11/27 20:13 發表

咁易
係呀
我係副會長了
天然系長髮眼鏡娘 最高

留意西非呢期有海盜刷無法
小心
天然系長髮眼鏡娘 最高

睇黎得翻我玩
天然系長髮眼鏡娘 最高

補完d 加船速同共倉........
西洋棋抽到500點
改君定改皇冠
天然系長髮眼鏡娘 最高

dom姐可唔可以簡單咁講解下個新造船系統?

引用:
原帖由 leyland1989 於 2013-12-8 09:49 發表
dom姐可唔可以簡單咁講解下個新造船系統?
你有幾多cash?

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-12-8 15:46 發表

你有幾多cash?
好貧困