[硬件] 一陣落 SSP 入貨

一陣落 SSP 入貨

終於有客肯砌 AMD 啦!!

文書機 佢比之前部 P4 2.4 (Prescott) 熱到怕左 Intel

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-7 18:38:
終於有客肯砌 AMD 啦!!

文書機 佢比之前部 P4 2.4 (Prescott) 熱到怕左 Intel
3800+ x2 ??

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-1-7 18:43:

3800+ x2 ??
香港無晒 x2 3800+  .....
最少 x2 4000+
不過個客話 佢要 4400+  

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-7 18:46:

香港無晒 x2 3800+  .....
最少 x2 4000+
不過個客話 佢要 4400+  
hehe...無啦咩??  我前兩日好像見到 3800+ x2 個報價

4400+ 都好~  起碼可以用耐少少

引用:
Originally posted by GeN~XP at 2008-1-7 18:52:

hehe...無啦咩??  我前兩日好像見到 3800+ x2 個報價

4400+ 都好~  起碼可以用耐少少
剛剛翻黎 ,
3800+ 無現貨 (無左成個月以上)
5200+ 1MBx2 版又係無左好耐

有d 舖既 Black Edition 5000+ 未落價
但係中央田 變左 $7xx 了
玩左兩個月跌左 $300

不過唔夠 Phenom 9500 慘
$20xx  跌到 $1590 都係比人笑 話廢物 bug 王 "真四核"  , 吋佢連假野都打唔贏
無人買
如果唔係個 TLB Bug 影響成 10% performance 我都會考慮收留佢...

P.S. : 又去漢仔見到 HD3850 ,  又去左找 ncmm 望下佢d Sapphire HD3850
BBA

[ Last edited by dom on 2008-1-7 at 20:35 ]

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-7 20:30:

剛剛翻黎 ,
3800+ 無現貨 (無左成個月以上)
5200+ 1MBx2 版又係無左好耐

有d 舖既 Black Edition 5000+ 未落價
但係中央田 變左 $7xx 了
玩左兩個月跌左 $300

不過唔夠 Phe ...
HD3850 個價位好吸引

就係囉...所以我怕我忍唔到手買左
睇下睇下拿拿聲閃人
頭一水係 BBA 又有 Company of Heros 送

HIS , ASUS , Sapphire 個 layout 除左張貼紙基本上都係咁既樣
但係我怕原裝 HSF 熱

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-7 21:02:
頭一水係 BBA 又有 Company of Heros 送
最弊我未來半年都無時間打機, 唔係肯定買

引用:
Originally posted by dom at 2008-1-7 21:02:
睇下睇下拿拿聲閃人

HIS , ASUS , Sapphire 個 layout 除左張貼紙基本上都係咁既樣
但係我怕原裝 HSF 熱 ...
Acclero S1

引用:
Originally posted by BlackBird at 2008-1-7 21:29:

Acclero S1
我想原廠有埋