[硬件] AMD 打手 @ Intel Core i3-530

AMD 打手 @ Intel Core i3-530

AMD 打手唔識玩 Intel 架

[ Last edited by dom on 2010-4-10 at 23:47 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

私家果粒?

引用:
Originally posted by cheungmanhoi at 2010-4-11 00:21:
私家果粒?
私家個粒, 我亂打都4.8G 直入Windows ....... 4.95 跑Pi , 8.596sec ...
搵SetFSB 是鬼但set 做到5.1G ....

引用:
Originally posted by cheungmanhoi at 2010-4-11 00:21:
私家果粒?
係 , 我名下的私伙.....
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

貼今日比賽果張圖出來先

今日真係黑到無朋友......
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
Originally posted by dom at 2010-4-11 01:09:
今日真係黑到無朋友......
me too
不過今日大家都已做得很好

引用:
Originally posted by 孔明 at 2010-4-11 00:24:

私家個粒, 我亂打都4.8G 直入Windows ....... 4.95 跑Pi , 8.596sec ...
搵SetFSB 是鬼但set 做到5.1G ....
你那新水幾好,我那粒早水差d

Pi 32M @ P55A-UD7:

Pi 1M @ FTW:

CPU-Z @ FTW:

對比今日比賽那粒實在無眼睇,連220x22基本盤都唔掂

[ Last edited by Tommi_Vercetti on 2010-4-11 at 02:38 ]

哇,變態架,

依家D CPU可以超到5ghz, 我太耐無接觸硬件

i3-530 係咪普通識超頻都超到4ghz或以上?

引用:
Originally posted by 紙羊 at 2010-4-11 13:37:
哇,變態架,

依家D CPU可以超到5ghz, 我太耐無接觸硬件

i3-530 係咪普通識超頻都超到4ghz或以上?