[硬件] AMD d U依家抵唔抵買?

兩條友仔係咁 hard sale

引用:
原帖由 469394 於 2010-8-17 20:38 發表
兩條友仔係咁 hard sale
邊個丫

放心了
腦場 Athlon II X2 245/250 翻左貨
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 22:27 發表
放心了
如果唔方便落場又係港島呢邊可以

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 22:27 發表
放心了
減價ed.

美国当地时间8月16日周日,AMD公司更新了官方网站上的处理器价格表,共调降了22款Phenom II/Athlon II桌面处理器的价格。

此次降价幅度最大的产品是Athlon II X4 640,价格从122美元下调到了99美元,降幅为18.9%。Phenom II X2 555黑盒版从105美元下降到87美元,降幅17.1%。另外,Phenom II X4 955黑盒版和Phenom II X4 965黑盒版也分别降价26美元,是调价金额最高的型号。

原來係落價
建達果然
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-17 23:58 發表
原來係落價
建達果然

香港班 AMD 代理 精過鬼
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-18 11:53 發表
香港班 AMD 代理 精過鬼
緊系喇個價降左佢地要比返錢D鋪///(好似)

今佢地今精 真係

好在咩都未出手o者
咁就忍多一忍等二手價都反映埋就得

引用:
原帖由 hungjoyee 於 2010-8-18 13:58 發表
今佢地今精 真係
哈哈
睇個新價

Athlon II X2 260 應該好快到
(C3)

LKNim 一齊平玩 C3
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 rai 於 2010-8-18 21:38 發表
好在咩都未出手o者
咁就忍多一忍等二手價都反映埋就得
我粒245 全新的 .......
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-19 00:24 發表

我粒245 全新的 .......
我知, 我唔係指同你trade, 而係我早兩日差d忍唔住手去bid
而且我都留意到你no.1個post, 雖然有over budget左, 不過d野真係幾吸引~
另外我想去no.1個邊試下搵水魚, 準備出post徵
所以你個粒我都係唔要喇
sorry