[硬件] [AMD愛好者系列#44] AMD 最平 C3 - Sempron 145 出場

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-27 19:10 發表

NB隊多格 , 倍頻去多格
NB only 1.25V
倍頻 "300 x12"
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-27 19:23 發表

NB only 1.25V
倍頻 "300 x12"
唔錯啵都好似

引用:
原帖由 賓尼._. 於 2010-8-27 19:29 發表

唔錯啵都好似
Here
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

Dom姐...
你粒U俾我粒U秒殺左
XXXXXXGM
XXXXXXXXXX1031APMW
XXXXXXXXXXXXXX0007 <- Lucky Code
我冇揀code挑U架
係Comdex話要AMD 145佢就俾左呢粒我

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 23520920&page=1

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-28 18:59 發表
Dom姐...
你粒U俾我粒U秒殺左
XXXXXXGM
XXXXXXXXXX1031APMW
XXXXXXXXXXXXXX0007 <- Lucky Code
我冇揀code挑U架
係Comdex話要AMD 145佢就俾左呢粒我

[url]h ...
天然系長髮眼鏡娘 最高

早知去金的士買
之前粒 4GHz Sempron 140 都係 的士買
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2010-8-28 19:41 發表
早知去金的士買
之前粒 4GHz Sempron 140 都係 的士買
買U秘技:(唔係指挑U)
根據我玩過既Intel同AMD既CPU所得出結論
按照體質分佈
新出好超既U係係底層Comdex買,好過正都同中田
出左一排先買就去二樓間Comdex買
二樓果間少人砌機所以會有舊code
我之前粒240都係咁買返黎

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-28 19:47 發表

按照體質分佈
出左一排先買就去二樓間C ...
你咁清楚.. 日日買CPU 嫁?
第一誌願移民反大陸!
--------------------------------
誰都知道錢能生錢,我們所積累起來資產透過運作,
就能夠不斷帶來現金收入

引用:
原帖由 愚生 於 2010-8-28 19:49 發表

你咁清楚.. 日日買CPU 嫁?
08年8月至今約36個月
E8400->550BE->620->240->955BE->620->245->440->145
共9粒CPU
平均4個月換1粒

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-28 20:15 發表

08年8月至今約36個月
E8400->550BE->620->240->955BE->620->245->440->145
共9粒CPU
平均4個月換1粒
點解620出現2次

引用:
原帖由 19990035 於 2010-8-28 20:16 發表

點解620出現2次
第1粒係CACAC Deneb <- 食電,好超
第2粒係CADAC Propus <- 慳電,唔好超
不過我認我係笨左哂左錢

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-28 20:30 發表

第1粒係CACAC Deneb <- 食電,好超
第2粒係CADAC Propus <- 慳電,唔好超
不過我認我係笨左哂左錢
我粒620都係 Propus

引用:
原帖由 LKNim 於 2010-8-28 19:47 發表

按照體質分佈
出左一排先買就去二樓間C ...
唔怪得我粒 440 , 同埋之前粒 140  咁好超
天然系長髮眼鏡娘 最高

等我下個星期又買粒先
但係屋企冇板開核