[硬件] 910e真係正

910e真係正

說話之前我買咗粒,咁裝好哂之後,我心血來潮裝埋隻高清手指去試,居然之前啲爆格冇哂
(Before: A64x2 4600+ 780G no sideport @ 10.4
After: PIIx4 910e Catalyst 10.8)

我想買610 / 605e...
不過香港無....

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-2 17:46 發表
我想買610 / 605e...
不過香港無....
就係冇先買910e

引用:
原帖由 Aware 於 2010-9-2 17:51 發表

就係冇先買910e
我板AKMHDS唔受PII 玩...

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-2 17:53 發表

65W都唔受?

你係用左軟解定硬解....

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-9-2 17:58 發表
你係用左軟解定硬解....
both硬。
WMC@Win7

Catalyst 10.3 之後 WMC 好少爆格了
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2010-9-3 01:27 發表
Catalyst 10.3 之後 WMC 好少爆格了
我覺得係HTT由1.1上3.0,加番哂啲頻寬比780G,所以冇哂事

引用:
原帖由 Aware 於 2010-9-3 20:59 發表

我覺得係HTT由1.1上3.0,加番哂啲頻寬比780G,所以冇哂事
我 UMA 開到上 256MB 同無超頻先無爆格

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2010-9-3 21:16 發表

我 UMA 開到上 256MB 同無超頻先無爆格
我原本已經512 MB都係爆
HTT1.1同HTT3差太遠。
Athlon 64 x2 HTT 1GHz 16bit bi-directional
1000*16*2/8=8000MB/s
Phenom II HTT 2GHz 16-bit bi-directional=16000MB/s

引用:
原帖由 tat0801 於 2010-9-2 17:53 發表

1. 新增支援 AMD 下一代 “Propus” 及 “Rana” Athlon II 45nm 處理器核心,
並可正確識別為 Athlon II X4 6xx、Athlon II X3 4xx 及 Athlon II X2 2xx 系列

AKM-HDS

可以用 Athlon II 呀 ( <= 95W )
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴