[硬件] 買 Notebook

買 Notebook

月尾買notebook
大家幫下眼呀~
呢部OK嗎??
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

Notebook Ownership Program

係呀....
http://www.hkedoffer.com/cityu2010/

學校會向UGC Degree Year 1 另外提供資助 $1,000

引用:
原帖由 HT8280 於 2010-9-5 19:34 發表
係呀....
http://www.hkedoffer.com/cityu2010/

學校會向UGC Degree Year 1 另外提供資助 $1,000
買samsung 不如買lenovo 啦, 我有個alumni 既quota, 你要唔要..

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-9-5 19:36 發表

買samsung 不如買lenovo 啦, 我有個alumni 既quota, 你要唔要..
我想執佢果$1,000
自己袋

Samsung quality , 自己唸下啦...
我都唸住幫人買賺下credit card 積分算啦...

引用:
原帖由 bondleung 於 2010-9-5 23:08 發表
Samsung quality , 自己唸下啦...
我都唸住幫人買賺下credit card 積分算啦...

不過我發覺原來我屋企越來越多三叔產品
一個19" mon,一個22" mon
再加一部雪櫃、一部DC仔....
暫時都無乜事

希望第四輪(校方自己搞果個)會有Lenovo啦
今年 city 無得借 notebook
會有兩個 notebook ownership scheme

引用:
原帖由 HT8280 於 2010-9-5 23:18 發表
希望第四輪(校方自己搞果個)會有Lenovo啦
今年 city 無得借 notebook
會有兩個 notebook ownership scheme
咁就真係等下好過啦...應該唔會變左benq 既...

吹部有 Hardware 版
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

照睇唔係好抵

引用:
原帖由 HT8280 於 2010-9-5 19:38 發表

我想執佢果$1,000
自己袋
果 HK$ 1,000.00 資助冇咩可能過到你手, 你又點袋呢 ?
講真, 佢 8 月中/尾講取消 LLS 改為 1000 資助真係抆到 . . .

引用:
原帖由 HT8280 於 2010-9-5 23:11 發表

不過我發覺原來我屋企越來越多三叔產品
一個19" mon,一個22" mon
再加一部雪櫃、一部DC仔....
暫時都無乜事
三叔産品有精準計時工能, 一過保養即壞.