[硬件] 95w 6 核 amd PII 是否香港一定唔會入......

95w 6 核 amd PII 是否香港一定唔會入......

如題
連團購都唔多見
是否需求好低 ? ...... @@

回復 #1 qm_tise 的帖子

唔係 係香港代理問題
因為佢地多蟹貨

香港代理問題
No. 1 個邊 "某腦場人士" Blog 都有講過原因
引用:
聽聞因美元低水連累與美元掛鈎的港元,代理把大部份貨源先給予大陸市場
係都拿去其他地方賣了
都話班 "港燦" 無錢
(笑)
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

我地班港燦真係慘!
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 dom 於 2010-12-13 19:50 發表
香港代理問題
No. 1 個邊 "某腦場人士" Blog 都有講過原因

係都拿去其他地方賣了
都話班 "港燦" 無錢
(笑)
有關系咩
在聯匯下
HKD = USD
d amd cpu 又是 us product
無匯價問題 wow.......

引用:
原帖由 qm_tise 於 13/12/2010 09:13 PM 發表

有關系咩
在聯匯下
HKD = USD
95W係賣貴D,因AMD覺得HK無咩有錢人,所以唔入

引用:
原帖由 wai-3-love 於 2010-12-13 21:53 發表

95W係賣貴D,因 hk 代理覺得HK無咩有錢人,所以唔入
錯字已改
香港已經完了!
http://www.no3b.net

我見 taobao
1045t 同 1055t 95w 不是好貴.....

引用:
原帖由 qm_tise 於 2010-12-13 21:13 發表

有關係咩
在聯匯下
HKD = USD
賣人仔 又好 賣日圓又好
都可以賣貴d 搵多d 錢 (香港個價 係全球最接近 per 1K order 既建議零售價......難聽d 講句係無咩水食)

好賣既 model d 代理寧願調晒去其他地方賣 都唔放貨黎香港
反正搵少d , market 又唔係大 , 量又細

講內地
一個廣州市 既量已經夠頂死 香港
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 qm_tise 於 2010-12-13 21:13 發表

有關係咩
在聯匯下
HKD = USD
有關係, 區內其他地區粒 U 零售價高過香港 (賣貴d 都有人買)
貨量又大過香港區 , 你係代理有錢搵會唔會唔搵?

香港入d 節能版賣黎賣去都賣咁少 , 量咁少
就算係廠 派貨都派比要量多d既 OEM , 大拆先啦

你囉得 100 粒都唔知有無 , 咁少量更係睬你都傻
天然系長髮眼鏡娘 最高