[硬件] [急問] 個fd急住出機

引用:
原帖由 foobar 於 2011-2-20 14:48 發表
講開又講, 學校D i5機得2核
I5 6xx
唔記得開番ht

引用:
原帖由 真.飛鳥 於 2011/2/20 14:39 發表

why?
Cheaper
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

佢呢個 budget 買 N 卡真係好難選得落手
GT 440 = GT430 GDDR5 版 , 虧的
又無理由買翻上代 GTS250
GTS450 既話 又overbudget 又食電

A 記還好
HD5670 / HD5750 / HD5770
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-20 14:58 發表

A 記還好
HD5670 / HD5750 / HD5770 ...
你唔係話 a 記 card 唔好咩
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 469394 於 2011/2/20 15:04 發表

你唔係話 a 記 card 唔好咩
咁計 C/P $1000 內 N 記事實又真係無好野
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 dom 於 2011-2-20 14:29 發表

我出 AMD 少鑊過 Intel
我淨係見你部主機都唔信你。
我部910e server未出過事,你部miyuki係咁爆鑊。

睇頂樓個帖,感覺好似有D頭細身大FEEL喎
i3不如i5
i5不如amd.....

引用:
原帖由 Aware 於 2011-2-20 16:12 發表

我部910e server未出過事,你部miyuki係咁爆鑊。
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 Aware 於 2011/2/20 16:12 發表

美幸 間唔中發下小脾氣者
天然系長髮眼鏡娘 最高