[硬件] Lenovo Ideapad U205 - Powered by AMD Fusion (APU)

Lenovo Ideapad U205 - Powered by AMD Fusion (APU)

Wan Chai Computer Center
或者任何 2C 電腦
腦場都見到了

Review
http://www.chiphell.com/thread-170677-1-1.html

AMD APU E-350
HD6310  , HDMI out / VGA Out / USB 2.0 x3 , no eSATA
2GB RAM
500GB 5400rpm HDD
11"  , w/Battery up to 5~6 hrs
1.4kg

$ 3680

天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-4-2 19:16 發表
Wan Chai Computer Center
$ 3680
AMD E350
2GB RAM
500GB
U250??又有新野?:shakehand

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/4/2 19:38 發表

11~12" 機仔
正呀呢個價
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2011-4-3 03:26 AM 發表

11~12" 機仔
正呀呢個價
lenovo真係有隻機叫U250咩
S205就識..

引用:
原帖由 dom 於 2011-4-3 03:26 發表

11~12" 機仔
正呀呢個價
不過都係得Lenovo 平.
MSI 就要4K幾(不過就大DD MON)

同場見到有C-150(好似係?)單核APU機, ACER 同咩牌.
個D效能都係比ATOM快?

應該係有舖頭寫錯了
U205
天然系長髮眼鏡娘 最高

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011/4/2 19:38 發表

U205 先arm
天然系長髮眼鏡娘 最高

11" 仲要 1.4KG
超重~~~

睇下 x201i 12" 都只係 1.5KG
仲要用 i3

引用:
原帖由 irvingtin 於 2011/4/5 17:09 發表
11" 仲要 1.4KG
超重~~~

睇下 x201i 12" 都只係 1.5KG
仲要用 i3
1.4kg 係我估計
http://www.hkepc.com/forum/viewthread.php?tid=1572707
連電同唔連電

天然系長髮眼鏡娘 最高

lenovo個死人白痴代理,我都仲係唔明佢點解死都唔肯入thinkpad x120e
明知死硬嘅,就入黎做蟹貨。明明應該好賣嘅就唔入

請問呢部 u205 大約同邊部 notebook 同級呀?
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 dannyboy 於 2011/4/5 19:58 發表
lenovo個死人白痴代理,我都仲係唔明佢點解死都唔肯入thinkpad x120e
明知死硬嘅,就入黎做蟹貨。明明應該好賣嘅就唔入
入左啦
賣 $6000
Short Short 地

不過 U205 ok
依家做 Promotion 話送多 2GB RAM

天然系長髮眼鏡娘 最高