[智能電話] 個個都注意雙核,呢個時候買單核其實好抵玩………

電話,仲要係smartphone,好難買舊款,因為d app 只會更大食,software 要求更高
就好似買電腦一樣,出左i7,唔會買番p4 ga ma。。。

引用:
原帖由 sunyung 於 2011-6-19 16:09 發表

oc太勁, 會有後遺症
行Min 200MHz Max 1.1GHz...
有cool & quiet

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-6-19 21:33 發表
電話,仲要係smartphone,好難買舊款,因為d app 只會更大食,software 要求更高
更大食又如何..?
而家最大樽頸係粒電
冇電/捱唔到一日, 部機識飛都冇用

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2011-6-19 11:27 發表
Samsung同LG單核1GHz機,去人仔上台出(行貨!),依家都係$2580-2680,真係幾抵玩!
Galaxy S LCD 版$2580

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-6-20 00:27 發表

更大食又如何..?
而家最大樽頸係粒電
尿袋已成為必須品...

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-6-20 00:27 發表

更大食又如何..?
而家最大樽頸係粒電
你說得一點都沒有錯

機械人真係幾食電,尤其開左WiFi,就算閒置,電量都跌得快。
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 T12 於 2011-6-19 09:53 發表

一部水貨sensation都係$4000頭乍
我有朋友識人
可以行貨正價拎到八折

引用:
原帖由 ivan15 於 2011-6-20 00:28 發表

Galaxy S LCD 版$2580

我去a grade問i9003
都好似2680咋

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-6-19 21:33 發表
呢句.... 對HTC冇效
佢sensation叻唔過DHD好多
特別係記憶体方面
亦可以話DHD好得
(sensation既....Sense UI體驗提升就真D, 但軟件好睇玩唔玩flash rom )

引用:
原帖由 cheungmanhoi 於 2011-6-20 10:15 發表

我去a grade問i9003
都好似2680咋
我本來想平平地出部三叔Gio
但因為佢係MADE BY 三叔所以

仲用緊單核600MHz