[智能電話] Galaxy Nexus w/Spec

引用:
原帖由 wwiinnggoo 於 2011-10-19 12:41 發表

WT'S THAT
http://pentileblog.com/lcd/compa ... -pentile-rgbw-text/

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-19 11:48 發表
睇o左咁耐, 我 e+ 先知原來唔係 google 直系手機
whihc one?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-10-19 14:08 發表

whihc one?
我先入為主以為果部係親生仔 :xd;
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-19 14:22 發表

你指google nexus ?
點解佢唔係親生仔?

引用:
原帖由 pk1667 於 2011-10-19 14:22 發表

點解 Galaxy Nexus 唔係親生仔???

引用:
原帖由 bondleung 於 2011-10-19 14:29 發表

你指google nexus ?
點解佢唔係親生仔?
乜佢改o左名 la, 我以為 google 牌先係添

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-19 10:29 發表
撞鬼,desktop仲乜同webOS咁似,所謂buttonless,望下我部Pre 3......
因為個interface designer 係前webOS果個

個幾粒制會唔會整個印係mon上?

原來呢部機無得插 card 架?
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... &extra=page%3D1

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2011-10-19 15:58 發表
個幾粒制會唔會整個印係mon上?
AMOLED 會燒印?

引用:
原帖由 XT 於 2011-10-19 16:05 發表

AMOLED 會燒印?
我唔知, 問下

引用:
原帖由 XT 於 2011-10-19 14:42 發表

因為個interface designer 係前webOS果個
用WEBOS 一排个INTERFACE 吾差只是无APP