[智能電話] android新手

android新手

有咩apps要裝

Whatsapp, Skype, Line, MSN, BSPlayer (要睇片既話), Flash (要睇片既話)..........
Browser用原裝都唔算太差.
ロストックで風を攫うや思い出す

咩機先?
BOX 都可以裝, 拎佢個50GB, 如果係好似XS呢D冇得插卡就好好用
Barcode reader 同 QR Droid 同黎睇2d code

SKYPE 同 MSN, 如果唔係用黎VIDEO MESSAGING 既話我會用 IM+

draw sth
吹部apps

小熊來電
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

HKG for Android

Facebook 其實要睇返你用開D乜
但小熊來電一定要

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-3-15 01:02 發表
Facebook 其實要睇返你用開D乜
但小熊來電一定要
手機我用慣 FriendCaster Pro,
雖然要錢,但好用過FaceBook自己個App好多…………

裝防毒、Juice Defender、Battery Monitor、....
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-15 01:10 發表

手機我用慣 FriendCaster Pro,
雖然要錢,但好用過FaceBook自己個App好多…………
出面GE我覺得冇官方咁安全...

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-3-15 02:25 發表

出面GE我覺得冇官方咁安全...
FB唔計App,
就算web都成日有security issue喇…………

再者,個人重要資料,你唔會放上FB呀!?

引用:
原帖由 小馬馬 於 2012-3-15 02:35 發表

FB唔計App,
就算web都成日有security issue喇…………

再者,個人重要資料,你唔會放上FB呀!?
因為FB本身已經危險
跟住危上加危bomb呀

我FB當然冇重要資料

what phone u got?

引用:
原帖由 crocodile... 於 2012-3-15 02:39 發表
what phone u got?
大Pat買左Sony XS
各位吹部友多多保重!
同埋,要小心隻H7N9!
你地繼續努力追佢找數啦!

引用:
原帖由 河本鬼茂 於 2012-3-15 02:40 發表

大Pat買左Sony XS
米王pat