[硬件] 等, 定換?!

8月先出GT650

8月SSD先減價.

唉....

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-13 11:46 發表
而家用緊:
前置火牛鋁機箱, P45 ATX + Q8400 + 2隻 HDD + HD4830 + 1XDVDRW + TV tuner
後12CM 變左抽入.
係5.25" 加把PCI FAN 改做抽風出外.

顯示卡---3年, 有D 問題(以前出花畫面, 最近冇咩)
HDD----換左SATA CAB ...
要用就買, 等就無了期的

每2-3年intel / amd都換socket架啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-13 21:07 發表

要用就買, 等就無了期的

每2-3年intel / amd都換socket架啦
煩緊CASE 先.

之後煩HDD

之後煩DISPLAY 卡

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-13 21:06 發表
http://www.xigmatek.com/tc/product.php?productid=156

ok?

好似4百蚊內..
我宜家再買CASE唔會買呢類型放HDD,隻PS05實在太方便,連SSD都有位可以上螺絲,等我仲突登買左個MOUNTING

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-7-13 23:53 發表

我宜家再買CASE唔會買呢類型放HDD,隻PS05實在太方便,連SSD都有位可以上螺絲,等我仲突登買左個MOUNTING
PS05 都係用SCREW 呀?!

邊個廢柴話前置火牛機箱一定熱d?

我就Excatly用緊PC-A05NB, 後入前出
"All animals are equal, but some animals are more equal than others."

引用:
原帖由 ngotto 於 2012/7/13 16:42 發表

There's no big difference between A05 and V700
全鋁散熱 > 鐵箱
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-14 08:36 發表

PS05 都係用SCREW 呀?!
正常hdd唔駛用screw,佢有兩舊膠兩邊整實

2.5" hdd就要上螺絲,佢個架下面有位

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-7-15 01:18 發表

正常hdd唔駛用screw,佢有兩舊膠兩邊整實

2.5" hdd就要上螺絲,佢個架下面有位
膠邊厚唔厚? 易唔易爛?

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-15 20:46 發表

膠邊厚唔厚? 易唔易爛?
我以前買case好求其,百零蚊貨仔就算,隻ps05算最貴,我覺得好滿意,好多野好方便裝上去

不過呢度好多米王實有其他推介(毒物)

對我呢d窮人黎講,隻case物超所值,就算再買機都唔換住lu

引用:
原帖由 terryho666 於 2012-7-15 21:31 發表

我以前買case好求其,百零蚊貨仔就算,隻ps05算最貴,我覺得好滿意,好多野好方便裝上去

不過呢度好多米王實有其他推介(毒物)

對我呢d窮人黎講,隻case物超所值,就算再買機都唔換住lu ...
how much? steel

中間的3.5" 架有冇得分拆設計?