[硬件] 請問 e+ 仲搵唔搵到 LGA 1156 mb 呀?

請問 e+ 仲搵唔搵到 LGA 1156 mb 呀?

最好係 matx / atx, thx!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

新高登好似有塊x55 LGA1366

話新貨.

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-27 12:15 發表
新高登好似有塊x55 LGA1366

話新貨.
1366? 我要搵 1156 喎

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-27 12:18 發表

1366? 我要搵 1156 喎
打錯字, 1156

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-27 12:19 發表

打錯字, 1156
但 1156 有 x55 chip 咩?

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-27 12:27 發表

但 1156 有 x55 chip 咩?
今日下午幫你去睇多一次@ssp.

我要去買case 同hdd

好難有新貨啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-27 12:31 發表
好難有新貨啦
就算有都係 d 冷門牌子

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-27 12:30 發表

今日下午幫你去睇多一次@ssp.

我要去買case 同hdd
勞煩晒!

ps : e+ 諗緊好唔好放鬼o左佢

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-7-27 12:51 發表

勞煩晒!

ps : e+ 諗緊好唔好放鬼o左佢
高登未行

新高登有
Intel H55TC MATX 4xx
J&w (話全新一年保。 信不信由你
)H55 matx 5xx
Itx 65x
P55 799

i just gave a asrock 1156 to ex-colleague

it is lucky draw gift...

if you really need that, i can ask to get it back

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012-7-27 15:54 發表

高登未行

新高登有
Intel H55TC MATX 4xx
J&w (話全新一年保。 信不信由你
)H55 matx 5xx
Itx 65x
P55 799
真係選擇唔多

引用:
原帖由 byleung 於 2012-7-27 15:56 發表
i just gave a asrock 1156 to ex-colleague

if you really need that, i can ask to get it back
請問係什麼 model 呀?

引用:
原帖由 byleung 於 27/7/2012 15:56 發表

1156 MB lucky draw gift

引用:
原帖由 pk1667 於 2012/7/27 12:12 發表
最好係 matx / atx, thx!
mATX
你留意 Blackbird post 應該會不日有塊 Manli
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴