[硬件] Intel VS AMD 打機 Config

引用:
原帖由 siuba 於 2012/7/28 00:36 發表

有無銅底?
FM1 最頂級既 APU / Athlon II x4 都係無
但係如果你問 Faildozer 既話
由 FX-4100 到最頂既都有銅底
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/28 00:38 發表

AMD 1600 4GB x 2 連散熱片做緊幾錢
SSP 依家得翻一間有賣 AMD Memory
Y_ Computer , 無記錯 $38x
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-7-28 01:26 發表

咁唔幫襯LU:funny

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/28 03:23 發表

咁唔幫襯LU:funny
買 Team / Corsair 都唔係差幾多
天然系長髮眼鏡娘 最高

其實洗唔洗等到電腦節時先砌機會好d,反正唔夠一個月就到
諗住平多少少都好,但又想立即出手
淨CPU版TRINITY,我等唔到半年咁耐

引用:
原帖由 dom 於 2012-7-28 01:26 發表

我買左375蚊...

引用:
原帖由 符碌 於 2012/7/28 23:21 發表
其實洗唔洗等到電腦節時先砌機會好d,反正唔夠一個月就到
諗住平多少少都好,但又想立即出手
淨CPU版TRINITY,我等唔到半年咁耐
build now

引用:
原帖由 dom 於 2012-7-29 11:10 發表

build now
有FD叫我應該買6核,唔好買651K,打機多就買i3,執相就買6核
乜AMD 6核真係好咁多咩,但又見到明明打機i3又未必會比651k好喎
又有人同我講話i3贏到AMD 8核