[硬件] ivy bridge vs trinity

引用:
原帖由 tat0801 於 2012-12-28 14:55 發表
Sandy Bridge 已經夠用鳥..
PC CYCLE 只會拉長...
我想緊洗唔洗出咁好的料.

因為而家手機: 電腦使用 都係3/7比

引用:
原帖由 pk1667 於 2012-12-28 12:12 發表

你自己決定 la, 一般 i5 約 $1.5k, 而 xeon 約 $2k 到
唔超有i7享受

Dell 番新機有 Xeon model

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/12/28 13:16 發表

A10平台平但效能只及I3....GPU 反而OK D....

XEON 多左D我冇咩用的野..
http://ark.intel.com/compare/65733,65509
Xeon 既話 如果有 P3000/P4000 內顯
你會玩 Solidwork 之類既野 可以幫到手
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-12-29

:11 發表

Xeon 既話 如果有 P3000/P4000 內顯
你會玩 Solidwork 之類既野 可以幫到手
出到去, 選擇困難

A10 5700 $960
Corei5 14xx
xeon 1225 1800

HD4000 好好好?
只有i3 i7 有

Amd 7660d 好似gt630?

今日行SSP. D人..

一係買A8, 一係買A10, 一係i3-3220, 一係i5-3450, 一係 Xeon 1230V2.

其他都好似冇咩人要

引用:
原帖由 DICKXDV 於 2012/12/29 23:52 發表
今日行SSP. D人..

一係買A8, 一係買A10, 一係i3-3220, 一係i5-3450, 一係 Xeon 1230V2.

其他都好似冇咩人要
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-12-29 23:56 發表

A10 5700 係新返?

見都係得某C 店有. 寫65W