[硬件] 唔知呢張 7850 會賣幾錢呢?

唔知呢張 7850 會賣幾錢呢?

HIS 7850 iPower IceQ 4GB GDDR5 PCI-E
http://www.hisdigital.com/hk/product2-749.shtml

唔知 $2k 得唔得呢?

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

UEFI Ready????
應該唔洗掛
同埋用到4GB RAM咩

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-2-5 10:32 發表
HIS 7850 iPower IceQ 4GB GDDR5 PCI-E
http://www.hisdigital.com/hk/product2-749.shtml

唔知 $2k 得唔得呢?
呢張 CARD 係 NO. 1 係咁俾人踩

仲未見賣街

引用:
原帖由 pk1667 於 2013/2/18 09:56 發表
仲未見賣街
BIF probably wont import/sell this rare model

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-18 10:42 發表

BIF probably wont import/sell this rare model
唔係咁乞人憎呀!

引用:
原帖由 pk1667 於 2013/2/18 10:47 發表

唔係咁乞人憎呀!
Why sell this when the price can buy HD7870

引用:
原帖由 dom 於 2013-2-18 16:00 發表

Why sell this when the price can buy HD7870
因無 2 x dvi + 2 x mini dp (如果 7950 有我都可能會諗)

引用:
原帖由 pk1667 於 2013-2-18 18:03 發表

因無 2 x dvi + 2 x mini dp (如果 6950 有我都可能會諗)
無代理會肯入貨

引用:
原帖由 qcmadness 於 2013-2-18 18:04 發表

無代理會肯入貨
又係咁玩我