[電子電玩] [PSP] Metal Gear Solid - Peace Walker

[PSP] Metal Gear Solid - Peace Walker

有冇人打緊...??
小弟我第一次玩metal gear solid 系列
比朋友話我,
打到好似可CS 咁~

BAD...MGS係潛入...暗殺..打到好似CS咁太無技術性
高手係好少殺人....
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by Quinton at 2010-5-9 15:51:
BAD...MGS係潛入...暗殺..打到好似CS咁太無技術性
高手係好少殺人....
我知道
但我都努力緊盡力捉多D 人返基地做奴隸~

引用:
Originally posted by ivan15 at 2010-5-9 18:16:

我知道
但我都努力緊盡力捉多D 人返基地做奴隸~
我未玩呀,我連PS3都未買
我個智障大佬flash左最新版PSP firmware
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by Quinton at 2010-5-9 19:02:

我未玩呀,我連PS3都未買
我個智障大佬flash左最新版PSP firmware
我都係 "飯來將口" 式叫朋友幫我整
又話要downgrade, 又話玩完要還原番...
ANYWAY, 總之而家訓練緊 "潛入"
但成日都撻唔到人, 要靠把電槍再俘虜佢~

[ Last edited by ivan15 on 2010-5-9 at 20:19 ]

引用:
Originally posted by ivan15 at 2010-5-9 20:18:

我都係 "飯來將口" 式叫朋友幫我整
又話要downgrade, 又話玩完要還原番...
ANYWAY, 總之而家訓練緊 "潛入"
但成日都撻唔到人, 要靠把電槍再俘虜佢~

[ Last edited by ...
練多得就會上癮..連現實環境都唔放過
你行得可是再近d
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by Quinton at 2010-5-9 20:35:

練多得就會上癮..連現實環境都唔放過
你行得可是再近d
___ ! 又比人發現...
一發現就CS 上身~

引用:
Originally posted by ivan15 at 2010-5-9 20:46:

___ ! 又比人發現...
一發現就CS 上身~
走佬...走佬...走佬....走得多就唔會比人發現..多得呢隻game..細個玩捉e因我好屈機
人或加訕 心無疵兮

一條友, 對住一架坦克+ 四條友,
果4條友仲會不停出, 總共有16 個人
我得一丁友SNAC~~~~~~~~~~~~~~~K
點打丫~
就得~

引用:
Originally posted by ivan15 at 2010-5-11 09:54:
一條友, 對住一架坦克+ 四條友,
果4條友仲會不停出, 總共有16 個人
我得一丁友SNAC~~~~~~~~~~~~~~~K
點打丫~
就得~
潛伏...
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by Quinton at 2010-5-11 18:10:

潛伏...
冇得潛, 果關是打大佬~
小弟的CS 上身mode 大派入場
真係咁掃

引用:
Originally posted by ivan15 at 2010-5-11 23:51:

冇得潛, 果關是打大佬~
小弟的CS 上身mode 大派入場
真係咁掃

打大佬又真係難搞d
我打MGS3最怕打大佬
人或加訕 心無疵兮

開到咗secret
用SNACK 打火龍
SNACK 變身MOSTER HUNTER~!!!!!!!!!!

GOOD..我要拎部機出去比人downgrade
人或加訕 心無疵兮

引用:
Originally posted by Quinton at 2010-5-17 01:21:
GOOD..我要拎部機出去比人downgrade
有火龍, 有轟龍
仲有得比你燒肉 (燒RATION)
WELL DONE RATION