[平版電腦] Thinkpad Tablet

引用:
原帖由 lctang 於 2011-10-6 16:44 發表

http://lh4.ggpht.com/-oP6su9vcESg/ToYUelS_nII/A ...
點解找秋姐
Loli退散,御姐無敵

半價有幾多掃幾多

唔知做唔做到16g + 筆 $3500??

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-6 14:21 發表
Too heavy

七百幾g嘅平板…………

引用:
原帖由 dom 於 2011-10-6 03:24 PM 發表

係無眼鏡
平時好似未見過呢位model,thinkpad香港啲present好鍾意搵啲生面口

引用:
原帖由 Heee 於 2011-10-6 19:13 發表
唔知做唔做到16g + 筆 $3500??
要多幾十先得

cam man個鏡頭都唔知影咩

dom姐,你想要得眼鏡娘
http://weitu.sdodo.com/user-1724086821-1.html

今日係鐳射玩過,真係幾重
Loli退散,御姐無敵

唔好理條女住先..呢部野好似幾好咁wor
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2011-10-8 23:02 發表
唔好理條女住先..呢部野好似幾好咁wor
乜都唔計,
淨係七百幾gram已經無晒興趣…………

引用:
原帖由 小馬馬 於 2011-10-8 23:10 發表

乜都唔計,
淨係七百幾gram已經無晒興趣…………
話時話,我好似對重量冇乜感覺...人地話ipad2輕過ipad1好多
但我拎上手..冇乜feel
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2011-10-8 23:16 發表

話時話,我好似對重量冇乜感覺...人地話ipad2輕過ipad1好多
但我拎上手..冇乜feel
拎一陣就係,拎超過15分鐘你就明白輕得一gram得一gram

引用:
原帖由 rickywk 於 2011-10-8 23:34 發表

拎一陣就係,拎超過15分鐘你就明白輕得一gram得一gram
我第一部tablet 係ipad2..所以冇持續使用後感比較

但我幾鐘意呢部咁o既thinkpad tablet...
人或加訕 心無疵兮

睇過哂啲review,開始有啲明咩叫猛虎不及地頭蟲,做生不如做熟
thinkpad真係多新tech擺出黎,但係見到嘅似係炒埋一碟
honeycomb我本身都覺得有啲混亂..thinkpad自己好似炒得更亂
相比之下,好多人彈htc flyer仲係行android 2.3,但係我覺得HTC真係做得好整齊,啲野係有秩序條理
THINKPAD響PC真係天下無敵,但響android入面睇黎都係要多下苦功..

PS:HTC真係好可惡..懶高檔,flyer死唔減價