[電子電玩] 有冇人有興趣買番部PS3

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 21:07 發表
即係其實只係個firmware 只係去到3.55
而且軟破解咗, 咁先玩到老翻

如果玩老正, 就要upgrade firmware
是嗎?
yes

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 21:07 發表
即係其實只係個firmware 只係去到3.55
而且軟破解咗, 咁先玩到老翻

如果玩老正, 就要upgrade firmware
是嗎?

但D games 郁下都十幾G
真係有排DL ...
yes

所以冇人收留的話我會考慮PS3 玩番正

引用:
原帖由 zaha 於 2012-1-9 21:44 發表

yes

所以冇人收留的話我會考慮PS3 玩番正
比少少時間我諗下
(主機入面有冇利勝利11人先 )

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 21:51 發表

比少少時間我諗下
(主機入面有冇利勝利11人先 )
唔記得係FIFA 定係你而隻.

我記得有玩過

引用:
原帖由 zaha 於 2012-1-9 22:09 發表

唔記得係FIFA 定係你而隻.

我記得有玩過
如果咁Q 有埋Monster hunter 3 就咩都唔洗諗
即食

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 22:10 發表

如果咁Q 有埋Monster hunter 3 就咩都唔洗諗
即食
唔記得3.55 玩唔玩到同埋我PSP都有得玩就冇留意

我最怕係有GAMES 你希望想玩但3.55玩唔到要轉正板,之後你UP 完,老番個堆玩唔番

想賣機但唔想害人

引用:
原帖由 zaha 於 2012-1-9 22:32 發表

唔記得3.55 玩唔玩到同埋我PSP都有得玩就冇留意

我最怕係有GAMES 你希望想玩但3.55玩唔到要轉正板,之後你UP 完,老番個堆玩唔番

想賣機但唔想害人 ...
如果買, 我只會買主機
同埋想八卦下主機入面有咩game 而己

引用:
原帖由 ivan15 於 2012-1-9 22:47 發表

如果買, 我只會買主機
同埋想八卦下主機入面有咩game 而己
不過冇個外置過GAMES 會煩D

有D GAME 放入邊玩有d放外置. 由其大gb 數的. 唔用hdd 就要用ftp 黎過落部機到
最多入多幾隻比你 因為仲有d games 係放左係部電腦到冇玩過

BTW 岩岩上網睇完mh3 要3.60
老番好似冇:CRYXD:

WAITING FF13-2 中文版連機XD