[軟件] 急救! 有乜Software可以拎得番啲 data

我宣告放棄
無iRecover既拉神 , 但只係得佢可以叫做搵到啲野

其實個hdd都玩完, 算啦

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-7-18 16:01 發表
其實個hdd都玩完, 算啦
差佢一個人情 , 點都要盡力試既
雖然啲相我睇落都幾無聊 ...

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-18 12:06 發表

我過唔到佢開program果段scan
(btw ... 有冇人有irecover6條key...)
$50 買完自己有排用

KEY 我有, but 真金白銀

引用:
原帖由 lctang 於 2012-7-18 16:36 發表

$50 買完自己有排用

KEY 我有, but 真金白銀
所以我都唔好意思問你借key用
usd 50喎

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-18 16:52 發表

所以我都唔好意思問你借key用
usd 50喎
taobao is your fd

又知多dd野

引用:
原帖由 nakitamiu 於 2012-7-19 12:52 發表
又知多dd野
知道o左 LC 啲野?

引用:
原帖由 XT 於 18-7-2012 03:54 PM 發表
我宣告放棄
無iRecover既拉神 , 但只係得佢可以叫做搵到啲野
有冇試過 Recovery My Files ?
六年前我鬼錯左個硬碟都係用哩隻野搵返九成 RAW 相。

引用:
原帖由 lorym 於 2012-7-19 16:51 發表

有冇試過 Recovery My Files ?
六年前我鬼錯左個硬碟都係用哩隻野搵返九成 RAW 相。
我要醫果隻野係事主用得太暴力(部野成日拎出拎入)
應該震到成隻野都係bad sector ...
又炒Partition table又成 ... 如果唔係可以 scan 番partition出黎既軟件 , 都好難救

引用:
原帖由 XT 於 2012-7-19 19:39 發表

我要醫果隻野係事主用得太暴力(部野成日拎出拎入)
應該震到成隻野都係bad sector ...
又炒Partition table又成 ... 如果唔係可以 scan 番partition出黎既軟件 , 都好難救 ...
即係得我個隻

唔介意既...  同你scan
如果你信得過我唔會有流出

引用:
原帖由 lctang 於 2012-7-19 22:54 發表
唔介意既...  同你scan
如果你信得過我唔會有流出
隻hdd已經比番當事人, 佢決定買唔買拉神 (其實佢都識識地電腦既, 果陣AL一齊上電腦堂)
同埋d相 ... preview睇過就覺得幾無聊下 ...