[軟件] Win 8

引用:
原帖由 bebird 於 2012-7-19 23:00 發表

which part of ios ui is far better than android 4.1?
an 4.1,都開始越黎越多地方抄wp

引用:
原帖由 符碌 於 2012-7-19 23:13 發表

叫WP抄返個battery status icon出o黎先啦!
入到Menu完全唔知battert status,真係膠都慳返

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-7-19 23:14 發表

叫WP抄返個battery status icon出o黎先啦!
入到Menu完全唔知battert status,真係膠都慳返
又係喎,鎖機畫面有,用o個時冇左

引用:
原帖由 符碌 於 19/7/2012 23:13 發表

never use wp7 up

WP7.5打唔贏係自己賤,抄都唔肯抄,求8+1 8+1其其交貨...

去到Win8,真係要睇消費者接唔接受七巧板式UI,特別面對OSX呢個咁靚UIo既OS..作為IT Admin,我見到七巧板UI就火都o黎,根本無一種視覺統一性可言,四隻字: 雜亂無章

SKIP WIN8, 直等 WIN9 :funny :funny :funny :funny
香港已經完了!
http://www.no3b.net

Windows隔代更新是常識吧?

VM 玩過 ,
NO WIN 8
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 rickywk 於 2012-7-19 23:27 發表
WP7.5打唔贏係自己賤,抄都唔肯抄,求8+1 8+1其其交貨...

去到Win8,真係要睇消費者接唔接受七巧板式UI,特別面對OSX呢個咁靚UIo既OS..作為IT Admin,我見到七巧板UI就火都o黎,根本無一種視覺統一性可言,四隻字: 雜亂無章 ...
佢要整個 Metro UI 出嚟,fine
但唔該唔好搞到 classic mode 都冇晒啲 Aero,真係好樣衰…  

同埋,唔只 Windows,連 Office 都失守…
:)