[軟件] CS: GO 預購價 USD$13.49

CS: GO 預購價 USD$13.49

今晚買 ,我有時都開 CS1.6 同 CSO 玩下
http://store.steampowered.com/app/730/

其實....有咩新野?

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012-8-15 13:13 發表
其實....有咩新野?
畫面,地圖,操控
新屎坑多人玩

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-8-15 13:15 發表

畫面,地圖,操控
新屎坑多人玩
我好多fd都訂左....不過又知自己冇咩時間玩...好似好唔抵咁

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012-8-15 13:17 發表

我好多fd都訂左....不過又知自己冇咩時間玩...好似好唔抵咁
買左先喇,遲下貴返就真係唔抵喇

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-8-15 13:19 發表

買左先喇,遲下貴返就真係唔抵喇
優惠到幾時?

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012-8-15 13:23 發表

優惠到幾時?
去 steam買
預購 Counter-Strike: Global Offensive

特價!特惠將於 8月22日 截止
係就快喇,一陣忙記左就蝕

引用:
原帖由 backspace-hk 於 2012-8-15 13:26 發表

去 steam買
預購 Counter-Strike: Global Offensive

特價!特惠將於 8月22日 截止
係就快喇,一陣忙記左就蝕
今晚研究下先

online GE?定單機可連機?

玩TF2都玩到中曬毒....
sc2 單機都未爆,
之前steam summer sale 減價 入左隻 LA Noire 玩到第3幕...
尋日仲入埋隻sleeping dog....
....而家仲黎 CS!!

omfg

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2012-8-15 13:45 發表
online GE?定單機可連機?
online 的, 有beta download
http://www.youtube.com/watch?v=t0f7y-LJZS4

引用:
原帖由 GeN~XP 於 2012/8/15 13:17 發表

Play BF3 instead la
CS ... so old now

If Free game
play TF2 is better
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴