[硬件] [AMD 愛好者系列 #86 ] FM2 窮人新星 - Athlon II X4 740

引用:
原帖由 符碌 於 2012/10/27 21:17 發表

即係我粒係低頻高能
你粒100W ......
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-27 22:09 發表

你粒100W ......
又係o個句,家陣24小時full load咩

引用:
原帖由 符碌 於 2012-10-27 23:02 發表

又係o個句,家陣24小時full load咩
不過咁早就咁平, 差唔多啦

2c 4t係4核 ??? ???

引用:
原帖由 hegel 於 2012/10/28 10:46 發表
2c 4t係4核 ??? ???
可以話係
你無見我無寫 "TRUE Quad Core " 咩
不過 公平d 咁講
你當係 AMD 既 Core i3 同 Core i5 之間既產品 都得既
因為 Faildozer based 既 1Module  (1Core?) 大慨等於 1.5個左右
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

其實我諗番我當初幫我老表出631係咪1個錯誤.....................
話哂用intel都有得升級,不過佢又話唔要雙核....................

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2012-10-28 21:47 發表
其實我諗番我當初幫我老表出631係咪1個錯誤.....................
話哂用intel都有得升級,不過佢又話唔要雙核....................
明年intel一樣無得upgrade...

引用:
原帖由 qcmadness 於 2012-10-28 22:08 發表

明年intel一樣無得upgrade...
INTEL 最叻係經常轉 SOCKET, 明年又轉 LGA1150 la
香港已經完了!
http://www.no3b.net

引用:
原帖由 dom 於 2012-10-27 20:41 發表

Bid 啦
無錢無 MB