[電子電玩] 請推介soundbar

請推介soundbar

有咩soundbar唔大條又好用??我用黎聽下歌咁,主力係因為張枱始終面積有限,放唔落2.0
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-2-4 01:33 發表
有咩soundbar唔大條又好用??我用黎聽下歌咁,主力係因為張枱始終面積有限,放唔落2.0
你要幾好聲先~

引用:
原帖由 Quinton 於 4-2-2013 01:33 AM 發表

引用:
原帖由 Quinton 於 4-2-2013 01:33 AM 發表
即係哩張檯?

如果係主力聽歌就 Bose Computer MusicMonitor 啦。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

RoyQueen H3000

引用:
原帖由 lorym 於 2013-2-4 14:07 發表

即係哩張檯?

如果係主力聽歌就 Bose Computer MusicMonitor 啦。

29572 ...
YES
引用:
原帖由 62561 於 2013-2-4 21:00 發表
RoyQueen H3000
SSP邊度有?
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

CREATIVE HD50 都好細隻可以考慮

引用:
原帖由 Quinton 於 2013-2-6 02:51 發表

YES

SSP邊度有?
高登新翼賣notebook果間賣$240

回復 7# cheungmanhoi 的帖子

T12..
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 6-2-2013 05:56 PM 發表
T12..
又 T 神?

T神太大對野,想用soundbar其實係想觀感上好少少
人或加訕 心無疵兮

引用:
原帖由 Quinton 於 7-2-2013 01:25 AM 發表
T神太大對野,想用soundbar其實係想觀感上好少少

引用:
原帖由 lorym 於 2013-2-7 08:25 發表