[軟件] 而家Win8.1咁樣你地滿意啦?

而家Win8.1咁樣你地滿意啦?

ロストックで風を攫うや思い出す

唔該 Classic Desktop Mode 加返 Aero,唔好再直角實色
:)

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-30 07:54 發表
唔該 Classic Desktop Mode 加返 Aero,唔好再直角實色
咁唔該你用win7

Default All apps view 都無意思
無o左 folder structure , 搵野一樣咁難

引用:
原帖由 hamu278 於 2013-5-30 07:54 發表
直角實色真係好7..
佢D色仲要係好硬既色(唔係好識形容,唔得柔和)
NT4 D TOOLBAR 都靚仔D

引用:
原帖由 Henry 於 2013-5-30 05:15 發表
http://microsoft-news.com/window ... utton/#!prettyPhoto
有Start button,又有All apps view.
又係唔得
通常不會因為咁而滿足, 只會得一想二

正角實色我ok
On her crocodile service
跟足神諭死期近  無語問天上國金  實戰理論不要信  燈火無量玩死人
人或加訕 心無疵兮

aero 用多左電
地球多得佢唔少

引用:
原帖由 fo2live 於 2013-5-30 13:49 發表
aero 用多左電
地球多得佢唔少
咁你用返windows 3.1
win8比3.1用多唔少電 地球多得佢唔少

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013-5-31 13:17 發表

用3.1都唔慳得幾多
應該一人一算盤

引用:
原帖由 戀.上你的人 於 2013/5/31 13:17 發表

其實呢
舊版 Windows 用既電重多........
因為 XP 之前都唔support Power Management
你擺粒現代U 都唔知安唔安到, 因為一係無 Driver 一係太多 RAM 會抄
Win98 多過2GB RAM 機安會出事

除左用 VM , Win 3.1 根本行唔到 , 你有3.1 安裝 Floppy 重work 咩
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 Henry 於 2013/5/30 05:15 發表
http://microsoft-news.com/window ... utton/#!prettyPhoto
有Start button,又有All apps view.
但係我都係唔多想用 Win 8
到依家都係 Windows 7 / Vista 最好用
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

幾時出 patch?
doo..m = =