[智能電話] Android 4.4.3 @ Moto X

Android 4.4.3 @ Moto X

又改了
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
天然系長髮眼鏡娘 最高
Lucky Star 聯盟 - 美幸
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

有人會問 (尤其係 Windows Phone 既) 點解咁似 d 格仔既

我點知 Google 想點喎, Kitkat 前既 Dialer 先正常.....越出越衰 低 B 化 咁我都無計架
天然系長髮眼鏡娘 最高
Kancolle - 大淀, 翔鶴 (太太), 烏海 , 瑞鶴

引用:
原帖由 dom 於 2014-6-23 12:20 發表
有人會問 (尤其係 Windows Phone 既) 點解咁似 d 格仔既

我點知 Google 想點喎, Kitkat 前既 Dialer 先正常.....越出越衰 低 B 化 咁我都無計架
gmail都係呢個樣....
願燈力與我常在

引用:
原帖由 tat0801 於 2014/6/23 19:24 發表

gmail都係呢個樣....
就係越改越衰
天然系長髮眼鏡娘 最高

要來始終都會來

引用:
原帖由 kevinyuri 於 2014/6/28 15:07 發表
要來始終都會來
天然系長髮眼鏡娘 最高

吹部好似得dom一個用唔掂4.4

引用:
原帖由 Aware 於 2014/6/29 12:07 發表
天然系長髮眼鏡娘 最高

我部padfone 都係asus 恩賜下
都有4.4了

引用:
原帖由 Aware 於 2014-6-29 12:07 發表
用最潔淨的 ROM 嚟講,其實 4.4 好用咗好多
:)

引用:
原帖由 Aware 於 2014/6/29 12:07 發表
我係唔慣個 Dialer
事實係真係唔就手
4.4.2 (Kitkat) @ Moto G
4.4.3 (Kitkat) @ Moto X

新版 4.4.3 好左少少  但係都唔及 Kitkat 之前咁就手
Speed Dial 成日按錯   除左每次打完 Clear list 我都無計 (無得 Disable 低能設計)

- 舊版 ICS 個 Dialer 至少擺去 call log 正常d 啦
- 打得多一兩次就懶醒擺去 speed dial 而唔係你自己set

Kitkat 係最差個 Dialer
都唔知 Google 做乜 X

天然系長髮眼鏡娘 最高

我部 小米2 都換咗 CM11, 除咗打機熱都無咩大問題

部XT912
CM 11 已經出左4.4.4 snapshot

DEL