[硬件] 請幫忙推介高清手指, thx!

請幫忙推介高清手指, thx!

我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 qcmadness 於 2010-10-21 14:55 發表
MP Multi
this one?
http://www.magic-pro.com/product/other/ProHDTVMulti.htm
Magic-Pro ProHDTV Mini USB TV 高清數碼電視接收棒(黑) HK$ 250.00

唔知呢隻會唔會好 D 呢?
ProHDTV Dual 3
http://www.magic-pro.com/product/other/ProHDTV_Dual3.htm

引用:
原帖由 irvingtin 於 2010-10-21 17:21 發表
我用緊 Pro Dual 2 + DVBViewer
卡就係 4650, so far 未試過爆格
不過支野幾熱下...
多謝你的意見!

引用:
原帖由 dom 於 2010-10-21 22:36 發表

呢隻都 OK
8G75
不過你唔需要 Video In / Analog 之類 建議買翻 ProHDTV Multi
ic, 呢兩日出開 SSP 時望下先. thx!

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-22 10:20 發表

咁......邊支好收 D 呢?
之前有 post 提過 realtek 會好 d

引用:
原帖由 lorym 於 2010-10-22 10:42 發表

好,
咁就一於  Multi  啦。                 [size=-2]雖然可能都用唔晒 D 功能。
有幾可會用得晒 d 功能先得架

已解決