[智能電話] 仲有冇人想買 San Francisco ?

樓主 check pm, thx!
我們都在裝死地活在共匪統治下

既然已經完了, 那為什麼還要俾面給畜生們

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-11-24 09:30 發表
Memory: 128MB, is it true?
你望下呢條 link
http://shop.orange.co.uk/mobile- ... from-Orange-in-grey

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-11-24 09:43 發表
internal memory 150MB

勁唔夠用..
一分錢一分貨

查實可唔可以抄係 mem card 到架?

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-24 10:47 發表

下, 可以插micro sd架喎
剩係佢跟機個張都2GB啦
呢 d 野緊係自己買張 32GB micro sd la

引用:
原帖由 fo2live 於 2010-11-24 11:18 發表
我估係256 RAM, 256 ROM
我反而估係 150rom, 256 ram

用家們快 D 出句聲 la

引用:
原帖由 ngotto 於 2010-11-24 10:53 發表

洗唔洗甘大
一不做, 二不休

引用:
原帖由 sunyung 於 2010-11-24 11:43 發表

我咪用緊囉
但我唔知點測試呢
乜唔係可以睇到 hardware d 料咩

引用:
原帖由 rai 於 2010-11-24 12:19 發表
List:
1)G544
2) rai
List:
1)G544
2) rai
3) pk1667

請問係唔係會幫手解埋 lock 架

引用:
原帖由 狗糧 於 2010-11-24 12:23 發表

sure.
唔該晒

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-26 12:28 發表
http://www.quidco.com/orange/

Method:
1. Go to https://www.quidco.com to register an account
2. Search orange in their web site
3. Select get cash back from orange
4.  ...
但 oversea 仲可以 cashback 咩?

引用:
原帖由 孔明 於 2010-11-26 14:25 發表

唔知哩... 如果你有FD 係England 咪得囉 ...
即係我無份 la

引用:
原帖由 patman 於 2010-11-30 17:17 發表
今日去HSBC入錢, 月尾例牌勁多人, 排咗十個字, 去到我個姐姐仔話個Acc. 係HSB, 冇得入錢, OH. FUXK
我都差 D 中招呀! 好彩多口再問清楚先知唔係 HSBC